Står du og har brug for at låne penge?

Som studerende kan det være svært at få sin SU til at slå til. Trods at man sideløbende har et arbejde. Der kan være perioder, hvor du har brug for flere penge end du kan tjene. Og du lægger måske ikke inde med en stor opsparing, som du kan trække penge af. Det er der råd for, som du kan se mere om her i linket penge lån.

En god ide er at lave et budget

Under dit studie kan det være en ekstra støtte at lave og lægge et budget på forhånd. På den måde kan du planlægge om du i perioder vil have brug for at arbejde mere eller behøver at låne ekstra penge. Heraf kan du korrigerer dit budget løbende. Dertil sikrer du også at holde styr på dine afdrag på eventuelle lån, således at dit budget er i balance trods eventuel gæld. Vær opmærksom på renteudgifter og gebyrer, da de fordyrer dit lån væsentligt. Penge som også skal betales tilbage. Så tag dig tid til at nærstuderer lånebetingelserne, så du gør de mest fordelagtige lån.

Glem ikke at leve livet som ung

Det er normalt, at man som ung behøver flere penge. Til dels for at etablerer sig, men også fordi man kan have drømme, som man ønsker opfyldt inden man evt. bosætter sig med partner samt børn. Det kan være drømme som at arbejde udenlands i en periode eller gøre sit studie færdig i udlandet. Det er vigtigt, at du ikke glemmer at leve dit liv som ung. For livet går stærkere end man lige tror og lige pludselig kan man sidde i et fuldtidsjob efter endt studietid og dertil være bundet op i diverse forpligtelser. Og heraf var der måske drømme, man ikke nåede at få opfyldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *