Det er altså i orden at give gavekort i julegave!

Når man spørger danskerne, så er der ofte meget delte meninger om, hvorvidt det er i orden at give gavekort i jule- eller fødselsdagsgave, da mange mener, at et gavekort er meget upersonligt og intetsigende. Dette er dog en helt forkert måde at se verden på, da et gavekort i høj grad er at foretrække for dem, der måske ikke har helt styr på, hvad de ønsker sig, og de vil med garanti blive glade for f.eks. en gavekortsoplevelse efter eget valg! Derfor er det på tide at gøre op med, at det ikke er acceptabelt at give et gavekort i gave – du giver ikke bare en gavekortoplevelse, du giver personen en masse frihed!

Gavekort er universelle!

Grunden til, at et gavekort er en fuldt ud acceptabel gave, er, at du forærer personen det bedste, som man egentlig kan få her i livet: Den ultimative frihed til at købe lige det, man står og mangler! Gavekort til storcentre, bymidte-foreninger og andre steder er universelle, og modtageren kan derfor overveje nøje, hvad han/hun har brug for, og derefter tage ud og købe det. De slipper dermed for den irriterende og stressende deadline op til jul eller fødselsdag, hvor ønskerne skal være folk i hænde i ordentlig tid, og de kan få lov til at købe lige netop det, som de forelsker sig i. Der er derfor ikke noget upersonligt over et gavekort; modtageren vil i stedet være utrolig taknemmelig for det valg, han/hun selv får lov til at træffe!

Gavekort oplevelser sikrer gode og varige minder!

Mange mennesker tyr til at give forskellige oplevelser i gave, hvis de har en af deres kære, der ikke rigtig ønsker sig noget. Dette er også en helt fin gave, som helt sikkert vil falde i god jord, men der er med oplevelser, som der er med tøj: Det er ikke sikkert, at oplevelsen passer perfekt til den person, du forærer den til. Derfor kan det være en god ide at give personen en gavekortoplevelse, som personen selv kan indløse til netop den oplevelse, der passer til lige netop hans/hendes temperament. Igen gælder det, at det er fuldt ud acceptabelt at give sådan en gavekort oplevelse i gave, da det altid er rarere at kunne vælge tingene selv, når den stressende lejlighed er overstået. Hvis du giver en gavekortoplevelse i gave, så sørger du for, at din kære kan få nogle oplevelser, der sikrer varige og gode minder, der vil sidde i dem for tid og evighed. Dette kan man simpelthen ikke købe for penge, og de vil for evigt huske på, at det var dig, der gav dem muligheden for at få oplevelsen. Dermed kan man faktisk godt sige, at en gavekortoplevelse er en meget mere personlig gave end alle de materielle ting, der ellers kan stå på ønskesedlen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *