Frøer med hjerte.

Gamle tudser kan også finde kærligheden

Som billedet nedenfor viser, kan man sagtens være en gammel tudse og alligevel finde kærligheden. Jeg tror helt personligt, at det er meget vigtigt at vi alle gør os den overvejelse.

Alt for mange ældre sidder i deres lænestol og føler sig ensomme. Rigtigt mange har nemlig i dag taget et skridt i den helt rigtige retning og fundet sig kærligheden i stedet for. Dette sker igennem senior dating på dating siderne. Læs mere om dette på Dr.dk.

Jeg driver selv en hjemmeside, hvor jeg blandt andet skriver om senior dating. Den kan du besøge ved at klikke på det blå link. Under skrivningen af denne side, har jeg opdaget at der faktisk er mange ældre, som tilsyneladende ikke kan finde kærligheden på traditionel vis eller bare aldrig er kommet til det.

Heldigvis vælger mange af disse dog at lave Google-søgninger som netop ”Senior dating”, hvilket har dannet grundlaget for min sides eksistens. Kig meget gerne forbi siden, hvis du synes at dette kunne være spændende på nogen måde.

Frøer med hjerte.

Det kræver en fælles indsats – Senior dating

Hvis vi gerne vil have alle de ældre i vores samfund ud og møde nogle nye mennesker, eksempelvis igennem senior dating, er det dog slet ikke nok, at der er nogle som selv finder siderne igennem Google og derfra tager initiativet.

Vi er helt konkret nødt til at prikke lidt til de gamle, således at de kommer i gang. Vi skal i denne sammenhæng naturligvis være meget opmærksomme på at vi ikke kommer til at irritere dem eller få dem til at føle, at de ikke har et valg.

Samtidigt kender vi det bare alle sammen fra os selv – tingene sker ikke, hvis der ikke er nogen der går ind og provokerer en lille smule hist og her.

Grib stafetten!

Så alt jeg har tilbage at sige til dig, hvad enten du er ældre og ønsker en kæreste eller ung og kender en ældre der gør – Kom i gang!

Der er simpelthen ikke noget godt argument for, at vi skal lade vores gamle sidde derhjemme og rådne op, når de kunne blive kastet ud i noget senior dating på nettet i stedet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *