tabel-netværk

Brug netværkskabel og få den bedste forbindelse

Der er rigtigt mange af os i dag, som slet ikke benytter os af netværkskabler. Dette skyldes naturligvis, at de trådløse forbindelser i form af både trådløse routere og 3G, 4G og måske snart noget endnu bedre er kommet rigtigt langt. Netværkskablerne vil altid være det mest optimale, men det er bare ikke så nødvendigt længere som det har været. Der er dog undtagelser.

  1. Hvis du på arbejdet skal være sikker på at kunne komme på nettet hele tiden, så er det altid en god ide at have en stabil netværksforbindelse som ikke risikerer at gå ned lige pludselig. Her er et netværkskabel altså en genial ide – eventuelt kombineret med mulighed for et trådløst netværk eller en ekstra router, så du er dække ekstra godt ind.tabel-netværk
  2. Hvis du er gamer. Hvis du går meget op i dit spil og gerne vil klare dig så godt som overhovedet muligt, så er der absolut ikke nogen god grund til ikke at skaffe dig et netværkskabel. Et netværkskabel vil i mange tilfælde holde din ping nede på et langt mere praktisk niveau end din trådløse forbindelse.
  3. Hvis du elsker at streame musik, film og andet godt. Du vil i dette tilfælde have meget svært ved at undvære et netværkskabel i længden. Godt nok er forbindelserne nemlig blevet rigtigt gode og forholdsvist stabile. Det sker bare stadigvæk at routeren driller eller at forbindelsen ikke er helt så høj som den kunne være. I dette tilfælde vil du så skulle vente en masse og det er bare altid træls. Så køb da for pokker et netværkskabel!

 

Netværkskabler af god kvalitet er billige

Det absolut sidste du skal have af vide i den forbindelse er, at netværkskabler faktisk slet ikke er særligt dyre. Grunden til dette er, at netkabler af både god og dårlig kvalitet er produceret i Kina. Du kan herefter gå til en hvilken som helst dansk webshop og i mange tilfælde købe dem til en rigtig fin pris.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *